Nieuw: Recepten e-book

25 recepten volgens de uitgangspunten van Voeding Leeft

Voeding is het startpunt van onze programma’s, in de breedste zin van het woord. Bijna dagelijks krijgen we vragen van deelnemers en niet-deelnemers: Hebben jullie nog lekkere recepten die passen binnen de uitgangspunten? Daar hebben we nu een antwoord op, want we hebben ons eerste digitale receptenboek ontwikkeld!

Dit receptenboek met 25 heerlijke recepten voor ontbijt, lunch en diner heb je altijd bij je op je tablet of telefoon. Wat denk je bijvoorbeeld van zelfgemaakte granola, shakshuka en gevulde Aziatische aubergine? Voor de aanschaf van het boek vragen we een bijdrage van €9,95. De bijdrage die we vragen voor de aanschaf van het boek wordt grotendeels in nieuwe projecten gestoken. Zo draag jij dus indirect bij aan het mogelijk maken van leefstijl als medicijn, niet alleen voor jezelf, maar ook voor een ander!

Op deze pagina vertellen we je alles over dit receptenboek en hoe je kunt bestellen.

recepten-e-book-voorkant

Wat staat er in het e-book?

Het 78 pagina tellende e-book bevat handige informatie over gezond eten. Wat zijn handige producten om in de voorraadkast te hebben? Hoe zit het precies met de voedingsuitgangspunten van Voeding Leeft? En natuurlijk het belangrijkste: hoe maak je stap voor stap onze 25 lekkerste recepten?

  • Informatie over onze voedingsuitgangspunten

  • Onze voorraadkast favorieten

  • 7 recepten voor ontbijt

  • 8 recepten voor lunch

  • 10 recepten voor diner

Veelgestelde vragen

Welke recepten staan er in het e-book?
We hebben een selectie gemaakt van onze favoriete recepten! Het kan zijn dat je een recept als eens eerder hebt gezien, als je deel hebt genomen aan onze programma's bijvoorbeeld. We hebben ons best gedaan om zoveel mogelijk nieuwe recepten te gebruiken voor dit e-book, maar een aantal van onze favorieten wilde we ook graag een plekje geven.

Ik ben niet ziek, is het iets voor mij?
Absoluut! Iedereen die graag wat inspiratie wil voor gezonde gerechten heeft iets aan dit e-book. Ook als je niet ziek bent, kun je hier baat bij hebben.

Mag ik het boek naar andere mensen doorsturen? 
We waarderen het enorm als je het e-book aangeschaft! Er zit veel tijd, moeite en liefde in. De bijdrage die we vragen voor de aanschaf van het boek wordt in nieuwe projecten gestoken. Zo draag jij dus indirect bij aan het mogelijk maken van leefstijl als medicijn, niet alleen voor jezelf, maar ook voor een ander! Denk je dat iemand anders ook blij wordt van dit e-book? Stuur de website dan naar diegene door, zodat diegene het zelf kan aanschaffen en hou jouw e-book voor jezelf. Dankjewel! 

Zijn de recepten ook geschikt voor mij als ik diabetes type 2 hebt?
De meeste recepten zijn geschikt als je diabetes type 2 hebt. Per recept is dit duidelijk aangegeven. Daarnaast geven we tips hoe je recepten die in eerste instantie niet geschikt zijn zo kan aanpassen dat ze dat wel zijn. 

Kan dit ook gebruikt worden als je vegetarisch eet?
Sommige recepten zijn vegetarisch, andere niet. Je kunt recepten altijd aanpassen. Soms geven we hier ook tips voor. Voel je vrij ingrediënten te vervangen zoals jij dat wilt. Misschien ontdek je wel een nieuw favoriet recept op deze manier!

Zijn de gerechten ook geschikt voor kinderen?
In principe zijn de gerechten in dit e-book geschikt voor iedereen en kan het hele gezin mee eten. Let wel goed op de portiegrootte en zorg dat kinderen voldoende eten.


collage

Hoe werkt bestellen?

Klik op de button 'Bestel het e-book'. Je wordt dan naar een aparte pagina geleid waar je het e-book kunt betalen (via iDeal). Nadat de betaling voldaan is, ontvang je in jouw mail een bevestiging van de betaling en instructies over het downloaden van het -e-book. Sla het e-book op, zodat je het altijd terug kunt vinden.