Nathalie

Nathalie Wilmsen

Blog Voeding Leeft

Nieuw: het Voeding Leeft recepten e-book!

Voeding is het startpunt van onze programma’s, in de breedste zin van het woord. Bijna dagelijks krijgen we vragen van deelnemers en niet-deelnemers: Hebben jullie nog lekkere recepten die passen binnen de uitgangspunten? Daar hebben we nu een antwoord op, want we hebben ons eerste digitale receptenboek ontwikkeld!

Nathalie: “Een Voeding Leeft kookboek maken. Dat was een van de projecten die we zo'n twee jaar geleden aan ons lijstje toevoegden. Er was ontzettend veel vraag vanuit deelnemers én niet-deelnemers, waar we graag aan wilden voldoen. Maar ja, een kookboek maken is nogal een project. En er waren ook zoveel andere dingen die onze aandacht vroegen. Ondanks ons enthousiasme (wie wil er nou geen kookboek maken als echte foodie?!) ging het project on hold. Maar dat was maar even, want: op welke manier was het wel mogelijk? Een vraag die we onszelf binnen Voeding Leeft sowieso vaak stellen als iets vastloopt. Een e-book bleek de oplossing. Was er wat ruimte in onze agenda? Dan werd dat met plezier in het ontwikkelen van het e-book gestoken. We zochten de recepten uit, deden een fotoshoot en ontwierpen het e-book zelf van begin tot eind. Na heel wat feedbackrondes, veel voorbereiding achter de schermen voor de lancering en een heuse 'webshop' die gebouwd werd, is het zover: het allereerste Voeding Leeft recepten e-book. Met 25 van onze favoriete recepten, waar iedereen van kan genieten. Van begin tot eind gemaakt door ons eigen team.” 

Voor de aanschaf van het boek vragen we een bijdrage van €9,95. De bijdrage die we vragen voor de aanschaf van het boek wordt grotendeels in nieuwe projecten gestoken. Zo draag jij dus indirect bij aan het mogelijk maken van leefstijl als medicijn, niet alleen voor jezelf, maar ook voor een ander!

Meteen bestellen of eerst meer lezen? Klik hier