Blog Keer Diabetes Om

Voeding Leeft Boekenkast

VL boekenkast (1350 x 1080 px)

Boeken. Wij houden ervan. In de afgelopen 12 jaar hebben we stapels gelezen. Vaak krijgen we dan ook de vraag: wat zijn jullie beste boekentips? Voor welk boek moet ik kiezen in de jungle van boeken over leefstijl? Wij hebben onze favorieten verzameld in de Voeding Leeft Boekenkast!

Voeding draait voor ons om zo veel meer dan alleen eten. Voeding gaat om alles wat je tot je neemt. Door het lezen van boeken voed je je brein. Je kunt kennis opdoen, jezelf ontwikkelen en je concentratievermogen verbeteren. Daarnaast kunnen boeken helpen om je meer in te leven in anderen. Tenslotte kan lezen een moment van ontspanning en stressvermindering bieden. Kortom, meer dan genoeg redenen om een boek op te pakken.

In onze boekenkast vind je voornamelijk boeken rondom het thema leefstijl. Alle pijlers komen aan bod: voeding, beweging, ontspanning en slaap. Denk bijvoorbeeld aan boeken over kwetsbaarheid en perfectionisme tot aan onze favoriete kookboeken. Let op: niet elk kookboek is even geschikt voor mensen met diabetes type 2. Bekijk de omschrijving van het boek om dit na te gaan of pas de recepten zelf aan met de kennis en tips die je hebt opgedaan binnen het Keer Diabetes2 Om leefstijlprogramma.

P.S. Bestel je via onze boekenkast, dan houden wij daar ook een klein bedrag aan over. Dit bedrag wordt besteed aan onze leefstijlprogramma's. Zo draag jij dus indirect bij aan het mogelijk maken van leefstijl als medicijn. Dankjewel!