Ik heb prediabetes of diabetes type 2 zonder medicatie of alleen metformine

Ontdek wat deelname voor jou kan betekenen

Wat is Keer Diabetes 2 Om GLI?

Bij deelname aan Keer Diabetes2 Om GLI leer je door middel van hoofd, hart en handen de regie over jouw gezondheid terug te nemen. Je gaat samen met groepsgenoten en de verpleegkundige, diëtist en coach aan de slag met vier pijlers: heerlijk eten, anders bewegen, lekker ontspannen en goed slapen. Het doel daarvan is te voorkomen dat je diabetesmedicatie moet gebruiken. Gebruik je momenteel metformine? Dan werken we, als dit mogelijk is, aan het afbouwen of stoppen daarvan. Je krijgt zes maanden professionele, medische online begeleiding, gevolgd door de onderhoudsfase van anderhalf jaar. Je werkt aan een ander, blijvend leefpatroon en jij hebt de regie. Dit doe je niet alleen, maar samen met een groep, allen met prediabetes of diabetes type 2.

vrouw-op-fiets-in-bos

Vergoeding

Als jij in aanmerking komt voor deelname aan Keer Diabetes2 Om GLI, wordt jouw deelname volledig vergoed vanuit de basisverzekering, ongeacht jouw zorgverzekering. Lees alle voorwaarden voor deelname en vergoedingen op deze pagina of doe de zelftest om er direct achter te komen of jij in aanmerking komt voor vergoeding. Je hoeft zelf niets bij te betalen. Twijfel je of heb je vragen? Bel ons op: 020 – 22 17 906.

Resultaten

De aanpak van Keer Diabetes2 Om GLI is gebaseerd op de wetenschap en meer dan 10 jaar praktijkervaring. Uit onderzoek naar de resultaten van het programma blijkt dat deelnemers onder andere medicatie kunnen afbouwen, gewicht verliezen en meer energie krijgen. Lees hier alles over de resultaten en het onderzoek naar Keer Diabetes2 Om.

iconen-met-tekst-resultaten-kdo

Startdata Keer Diabetes2