Mariëlle

"Ik voel me beter dan ooit tevoren en ben dankbaar voor deze levensveranderende reis."

marielle

“Keer Diabetes2 Om is mijn redding geweest, een ware gamechanger in mijn leven. Voorheen worstelde ik met overgewicht, voelde me lusteloos en was ik constant moe, zonder te beseffen hoe ziek ik eigenlijk was. De duistere wolk van depressie hing boven me. Toen ontdekte ik het Keer Diabetes Om programma, dankzij mijn praktijkondersteuner, en dat was een keerpunt.

Samen met een geweldige groep medestanders begon ik aan mijn reis naar gezondheid. Ik dacht altijd dat eten zonder koolhydraten niet te pruimen zou zijn. Maar de heerlijke recepten zonder koolhydraten die ik van het programma leerde, maakten gezond eten een feest. De kilo's vlogen eraf, mede dankzij het dagelijkse anderhalf uur wandelen voor het ontbijt, dat ik nu met plezier doe. Sterker nog, ik kan niet meer zonder. Mijn honden vinden het niet erg! Het is ongelooflijk hoe snel het hele proces van afvallen en me beter voelt is gegaan door Keer Diabetes2 Om.

En het resultaat? Ik barst nu van de energie. Ik heb 14 kilo van me afgeschud en dat kon ik niet alleen. Keer Diabetes2 Om gaf me de tools, de gemeenschap en de ondersteuning die ik nodig had om mijn leven om te keren. Ik voel me beter dan ooit tevoren en ben dankbaar voor deze levensveranderende reis. Als ik nu naar foto's van mezelf kijk, van voordat ik het programma volgde, kan ik niet geloven dat ik dat was. Hoewel het zeker niet altijd makkelijk is, wil ik daar nooit meer naar terug!”