Barbara

"Zet jezelf op één, dien je eigenbelang en je wordt een leukere partner, kind, ouder en medemens."

FotodeelnemerBarbara

Het programma heeft mij doen realiseren dat voeding veel belangrijker is dan gedacht. Sinds mijn deelname ben ik niet alleen slanker geworden, maar wat ik veel belangrijker vind is dat ik enorm veel energie (terug) heb gekregen. Door de MS had ik steeds minder energie en door deel te nemen aan het programma heb ik heel veel energie teruggewonnen.

Zelf kan ik het programma aan iedereen aanraden, niet alleen mensen met de diagnose MS. Door deelname aan dit programma heb ik geleerd hoe belangrijk voeding is. Naast veel energie is mijn humeur ook verbeterd. Dat is natuurlijk logisch, meer energie en er beter uitzien levert al snel een beter humeur op! Een ander voordeel is dat je lotgenoten spreekt en daar heb ik zelfs een contactgroep op Whatsapp aan overgehouden. Af en toe spreken we met elkaar af, delen we recepten en ook ervaringen.

Misschien een leuk detail: in het programma werd ik uitgedaagd om aan een sport te beginnen (wat vind je leuk om te doen en waarom doe je dit niet?). Met als gevolg dat ik nu wekelijks boks!