Nathalie

Nathalie Wilmsen

Blog Keer Diabetes Om

Test je bloedsuikerspiegel bij Direct Diagnostics met korting

KDO-235

Test je bloedsuikerspiegel bij Direct Diagnostics met korting

Meten is weten! Een van de belangrijkste onderdelen van het Keer Diabetes2 Om programma is het meten van de bloedsuikerspiegel. Dit geeft je inzicht in het effect van bepaalde veranderingen in je leefstijl op jouw bloedsuikerspiegel. De bloedsuikerspiegel is een belangrijke factor bij diabetes type 2, omdat er bij diabetes te veel suiker in je bloed zit. Het liefst houd je je bloedsuikerspiegel daarom zo stabiel mogelijk. 

Voeding Leeft en Direct Diagnostics (Sanquin), aanbieder van bloedtesten, werken samen. Bij Direct Diagnostics kun je een thuistest bestellen om inzicht te krijgen in je bloedsuikerspiegel. Heb je overgewicht of bijvoorbeeld een erfelijk risico op diabetes type 2 en ben je benieuwd naar jouw huidige risico op diabetes type 2? Deze test kan je daar meer inzicht in geven. 

Heb je prediabetes (verstoorde bloedglucose) of diabetes type 2 en ben je al bezig met het aanpassen van je leefstijl? Dan kan de test jou inzicht geven in de effecten van die leefstijlaanpassingen op jouw bloedsuikerspiegel. 

Hoe werkt een test? 
Met een Diabetes Test van Direct Diagnostics neem je zelfstandig een bloedsample af vanuit huis. De test kijkt naar de hoogte van het 'HbA1C', wat laat zien hoeveel suiker (glucose) er de afgelopen 2-3 maanden in je bloed zat. Het HbA1c geeft zo een indicatie hoe goed jouw bloedsuikerspiegel wordt gereguleerd. Binnen 48 uur krijg je de resultaten. Die kun je inzien via een beveiligd platform van Direct Diagnostics.

Korting
Met de code KEERDIABETES2OM krijg je 25% korting op de test. Je betaalt dan geen €44,95 maar €33,71.

Bestellen?
Klik hier.

Meer lezen?
Dat kan op de website van Direct Diagnostics.