Ik heb diabetes type 2 met andere diabetesmedicatie

Ontdek wat deelname voor jou kan betekenen

Wat is Keer Diabetes2 Om?

Bij deelname aan Keer Diabetes2 Om Plus leer je door middel van hoofd, hart en handen de regie over jouw gezondheid terug te nemen. Je gaat samen met groepsgenoten en de verpleegkundige, diëtist en coach aan de slag met vier pijlers: heerlijk eten, anders bewegen, lekker ontspannen en goed slapen. Daarnaast werk je indien mogelijk aan het afbouwen van jouw diabetesmedicatie. Je krijgt zes maanden professionele, medische begeleiding, gevolgd door een onderhoudsfase van anderhalf jaar. Je werkt aan een ander, blijvend leefpatroon en jij hebt de regie. Dit doe je niet alleen, maar samen met een groep, allen met diabetes type 2.

mensen-lachend-wandelend

Vergoeding

Keer Diabetes2 Om Plus wordt onder bepaalde voorwaarden vergoed wordt vanuit de basisverzekering en gaat niet ten koste van het eigen risico. Als jouw verzekeraar geen contract heeft met Keer Diabetes2 Om, kan het zijn dat je een deel van de kosten (maximaal 25%) zelf moet betalen. Neem contact op met jouw verzekeraar om dit te controleren. Twijfel je of heb je vragen? Bel ons op: 020 – 22 17 906.

Resultaten

De aanpak van Keer Diabetes2 Om GLI is gebaseerd op de wetenschap en meer dan 10 jaar praktijkervaring. Uit onderzoek naar de resultaten van het programma blijkt dat deelnemers onder andere medicatie kunnen afbouwen, gewicht verliezen en meer energie krijgen. Lees hier alles over de resultaten en het onderzoek naar Keer Diabetes2 Om.

iconen-met-tekst-resultaten-kdo

Startdata Keer Diabetes2 Om

Ervaringen deelnemers

man-aan-tafel

“Het meest waardevolle resultaat dat Keer Diabetes2 Om mij heeft opgeleverd, is dat wat ik weer een vitale echtgenoot, vader, opa en vriend kan en mag zijn.”

Han - Keer Diabetes2 Om
Ellen

“Ik kan weer leven in plaats van overleven. En dat gun ik iedereen. Dus mensen met diabetes, meld je aan en gun jezelf dit cadeau. Je bent het waard!”

Ellen - Keer Diabetes2 Om
man-lachend-voor-struik-armen-over-elkaar

"Direct na een gesprek met de praktijkondersteuner besloot ik in de wachtkamer Voeding Leeft te bellen en mij aan te melden voor Keer Diabetes2 Om."

Lowie - Keer Diabetes2 Om