Rob

"Ik ben rond de twintig kilo kwijt en gebruik bijna geen medicijnen meer. Dat is een mooi resultaat. Hierdoor hoop ik langer te kunnen genieten van de mooie dingen om mij heen."

Rob

"Mijn reden voor deelname was dat het voelde alsof ik de diabetes letterlijk met mij meedroeg. Ik ervaarde het als een zware last. Toen ik voor het eerst hoorde van Keer Diabetes2 Om heb ik er in eerste instantie niets mee gedaan. Na het overlijden van mijn beide ouders en zusje aan ziektes waar je geen controle over hebt, besloot ik te werken aan iets waar ik wel controle over kan hebben. Toen heb ik de keuze gemaakt om gezonder te leven en zo mijn diabetes type 2 aan te pakken.

Ik wilde zoveel mogelijk van de medicijnen af. Dat is prima gelukt en voel me echt stukken beter. Ik ben weer in staat om weer flink te gaan sporten. Ik ben rond de twintig kilo aan overgewicht kwijt en gebruik bijna geen medicijnen meer. Dat is een mooi resultaat. Hierdoor hoop ik langer te kunnen genieten van de mooie dingen om mij heen. Ik kan het iedereen met diabetes type 2 aanraden om mee te doen aan keer om, want het werkt echt."