Bas

"Ik ben fitter, heb meer levenslust en ik ben minder geprikkeld."

bas

“Mijn motivatie om deel te nemen aan het programma was om uiteindelijk gezond te worden en dat ook te blijven. Ik heb jaren gedacht dat ik het zelf wel zou kunnen en nu toe moeten geven dat me dat zelf niet lukte. 

De eerste 6 maanden van het programma zijn me uiteindelijk goed bevallen, want tot nu toe ben ik de helft van mijn medicijnen kwijt, 12 kilo afgevallen en mijn suiker is weer goed. We hadden een fijne groep en ik heb leuke mensen leren kennen die met hetzelfde probleem zaten. Ook heb ik veranderingen ondergaan in mijn leefstijl. Ik ben fitter, heb meer levenslust en ik ben minder geprikkeld. De belangrijkste les die ik binnen het programma heb geleerd is dat ik beter voor mezelf moet zorgen om uiteindelijk ook voor anderen te kunnen zorgen. En dat je 1 van velen bent. 

Mijn ultieme tip voor toekomstige Keer Diabetes2 Om deelnemers is makkelijk: gewoon meedoen want het programma helpt gewoon. Deze nieuwe levensstijl heeft me veel gebracht, maar ook mijn vrouw, want die doet ook gewoon mee en is fitter geworden.”