Maud Verburgh

Projectleider

Lekker eten is mijn hobby en altijd al een belangrijk onderdeel in mijn leven geweest, vandaar ook dat de opleiding aan de Hotel Management School in Maastricht op mijn lijf geschreven was.

Tijdens mijn periode als vrijwilliger in een kinderziekenhuis in Zuid-Afrika kwam ik erachter wat voor effect voeding op je gezondheid kan hebben en sindsdien ben ik me veel bewuster van wat ik eet en wat het doet met je lichaam. Hier wilde ik meer mee doen en zo kwam ik terecht bij Voeding Leeft. 

Ik ben begonnen als stagiair bij Voeding Leeft en na een aantal jaar als programma coördinator ben ik inmiddels werkzaam als projectleider voor verschillende projecten zoals Leef! met MS, Leef! met Reuma, Care4Diabetes en vele anderen. Voor mij  de ideale combinatie van gastvrijheid, ontwikkelen, organiseren en dit alles gecombineerd met gezondheid. Het is bijzonder om te zien wat onbewerkte voeding bij chronische ziektes kan doen en hoe dankbaar mensen zijn. Het verbeteren van de kwaliteit van levens is voor mij de drijfveer om dit mooie werk te doen.

vrouw-lachend-op-strand-close-up