Lisanne van Sörnsen de Koste

Diëtiste

Van kleins af aan heb ik al een enorme passie om mensen te helpen naar een beter leven. En omdat ik zelf gek ben op lekker eten, was het voor mij een logische stap om mijn liefde voor voeding te combineren met mijn wens om anderen te ondersteunen. Toen ik kennismaakte met Voeding Leeft, voelde ik meteen een klik met hun organisatie en visie. Het gaf me een ontzettend positief gevoel!

Ziekte, in welke vorm dan ook, heeft een grote impact op het leven van mensen. Het is echt fantastisch om te zien hoe we met dit programma zoveel mensen ondersteunen om hun leefstijl positief te veranderen met voeding als medicijn.

Een van de leukste dingen vind ik om te laten zien dat anders eten ook mega lekker is, en dat je echt hiervan kan gaan genieten. Naast voeding spelen beweging, ontspanning, slaap en stressreductie ook een grote rol in een gezonde, langdurige aanpak. Het draait allemaal om het vinden van een nieuwe balans voor een gezonde leefstijl. In mijn vrije tijd geniet ik van pilates en lange wandelingen met mijn hond. Samen eten en koken met fijn gezelschap vervult mij altijd met blijdschap.

Lisanne van Sörnsen de Koste