Linda Coster

Diëtiste

Het begeleiden van mensen bij het optimaliseren van hun gezondheid met leefstijlaanpassingen, binnen hun eigen mogelijkheden is waar ik energie van krijg! Ik vind het super mooi dat Voeding Leeft aandacht heeft voor alle facetten van leefstijl en ben heel trots dat ik hieraan mag bijdragen. Behalve gezonde voeding is beweging, slaap, ontspanning, stressreductie en zelfliefde super belangrijk om de leefstijl in balans te krijgen en te houden.

Naast mijn werk, kan ik genieten van activiteiten ondernemen met mijn gezin, sporten en creatieve bezigheden, zoals het maken van sieraden. Graag maak ik een wandeling in de natuur of ga hardlopen. Dat doe ik vaak met vriendinnen, maar soms ook alleen met een fijn luisterboek. Begin de dag graag met korte yoga oefeningen. Eigenlijk wil ik ook nog heel graag het racefietsen gaan oppakken. Kortom, ik hou ervan om in beweging te zijn!

Bij mooi weer pak ik graag een terrasje met vrienden om onder het genot van een lekker kopje koffie gezellig bij te kletsen. Ik vind zelf ontzettend veel verschillende gerechten lekker en probeer graag nieuwe keukens uit met familie of vrienden. 

Linda Coster