Start in omgeving Amsterdam!

Wil jij jouw diabetes type 2 omkeren? Start op 15 en 16 oktober in Uithoorn!

In-den-ossewaerd

Keer Diabetes2 Om Plus

Keer Diabetes2 Om Plus is voor mensen met diabetes type 2 die andere diabetesmedicatie gebruiken dan alleen metformine, waaronder SU-derivaten of insuline.

Ga samen met een groep aan de slag met de pijlers voeding, beweging, ontspanning en slaap. Tijdens de eerste zes maanden van het programma zijn er vijf bijeenkomsten waarin de verschillende pijlers aan bod komen. We beginnen met een start tweedaagse en daarna zijn er terugkom momenten na één, drie, vier-en-een-half en zes maanden. Daarna volg je nog anderhalf jaar online sessies in de onderhoudsfase. Hieronder zie je een overzicht van de programmadagen. De iconen geven aan welke leefstijlpijler aan bod komt per bijeenkomst.

  • Begeleid door een diëtist, verpleegkundige, coach en programmacoördinator

  • Neem de regie terug en ervaar wat een andere leefstijl met je doet

  • Doe kennis op over voeding, beweging, slaap en ontspanning bij diabetes type 2

  • Bouw medicatiegebruik geheel of gedeeltelijk af

  • Val verantwoord af en krijg meer energie

Tijdlijn KDO+ groot

Locatie: In den Ossewaerd in Uithoorn

Keer Diabetes2 Om komt naar regio Amsterdam. Onze sfeervolle programmalocatie 'In den Ossewaerd' bevindt zich in Uithoorn, dichtbij Amsterdam en Amstelveen. Midden in de randstad, maar met het weidse en de rust van het platteland. Dit maakt het een uitgelezen locatie om aan de slag te gaan met jouw diabetes en een succesvolle start te maken met Keer Diabetes2 Om.

Op deze locatie gaan we aan de slag met jou en jouw mede-deelnemers. Samen zorgen we voor een inspirerende start tweedaagse, waarin je alles leert over het omkeren van diabetes type 2. Zo is er een kookworkshop, gaan we wandelen, volg je presentaties en wisselen we tips uit met elkaar. Zo zorgen we ervoor dat jij een vliegende start kan maken!

Ontdek hier of jij mee kan doen in Uithoorn.

Uithoorn

Een leefstijl voor de lange termijn

Benieuwd hoe de programmadagen er uit zien en wat een andere leefstijl met jouw diabetes type 2 kan doen? Bekijk de video en krijg inzicht in de programmadagen en lange termijn resultaten.

Filmpje-resultaten

Vergoeding vanuit de zorgverzekeraar

Vanaf 1 januari 2024 wordt deelname aan Keer Diabetes2 Om Plus vergoed vanuit het basispakket. Dit gaat niet ten koste van het eigen risico. Als jouw verzekeraar geen contract heeft met Keer Diabetes2 Om, kan het zijn dat je een deel van de kosten (maximaal 25%) zelf moet betalen. Neem contact op met jouw verzekeraar om dit te controleren. Twijfel je of heb je vragen? Bel ons op: 020 – 22 17 906.

Dáárom Keer Diabetes2 Om

Verantwoord afvallen
Meer energie krijgen
Medicatie afbouwen

Starten in Uithoorn op 15+16 oktober?

Meld je nu aan! Ons medisch team neemt na ontvangst van het complete inschrijfformulier contact met je op.

Veel gestelde vragen over Keer Diabetes2 Om