Start met Keer Diabetes2 Om GLI!

Wil jij jouw prediabetes of diabetes type 2 omkeren? Start met de Keer Diabetes2 Om GLI.

vrouw-op-fiets-in-bos

Keer Diabetes2 Om GLI

Keer Diabetes2 Om GLI is voor mensen met prediabetes of diabetes type 2 zonder medicatie of alleen metformine.

Ga samen met een groep in zes maanden tijd aan de slag op basis van de pijlers voeding, beweging, ontspanning en slaap. Volg daarna nog anderhalf jaar informatieve online sessie in de onderhoudsfase. Hieronder zie je een overzicht van de programmadagen.

  • Begeleid door een diëtist, verpleegkundige, coach en programmacoördinator

  • Neem de regie terug en ervaar wat een andere leefstijl met je doet

  • Doe kennis op over voeding, beweging, slaap en ontspanning bij diabetes type 2

  • Voorkom medicatie of bouw geheel of gedeeltelijk af

  • Val verantwoord af en krijg meer energie

GLI tijdlijn Keer Diabetes2 Om

Online vanuit huis

Keer Diabetes2 Om GLI is een volledig online programma. Alle programmadagen kan je gewoon vanuit huis volgen. Het enige wat je nodig hebt is een laptop, computer of iPad met een werkende camera en microfoon. Het is geen probleem als je niet heel digitaal vaardig bent, je ontvangt van tevoren uitgebreide instructies van het begeleidingsteam.

De hele dag achter een computer zitten kan best intensief zijn, gelukkig weten wij daar raad mee! Zo zijn de terugkomdagen maar dagdelen, houden we regelmatig pauzes en is er een afwisselend programma met verschillende leerzame en leuke onderdelen zoals een quiz of een beweegoefening. Een aantal woorden van deelnemers na de eerste programmadag: inspirerend, verhelderend, leerzaam, informatief, inzicht, bemoedigend en motiverend.

Ontdek hier of jij mee kan doen.

locatie pagina GLI

Een leefstijl voor de lange termijn

De aanpak van Keer Diabetes2 Om GLI is gebaseerd op de wetenschap en meer dan 10 jaar praktijkervaring. Uit onderzoek naar de resultaten van het programma blijkt dat deelnemers onder andere medicatie kunnen afbouwen, gewicht verliezen en meer energie krijgen. Bekijk de video en krijg inzicht in de lange termijn resultaten.

Lange termijn effect Keer Diabetes2 Om

Vergoeding vanuit de zorgverzekeraar

Goed nieuws! Als jij in aanmerking komt voor deelname aan Keer Diabetes2 Om GLI, wordt jouw deelname vergoed vanuit het basispakket. Dit gaat niet ten koste van het eigen risico. Als jouw verzekeraar geen contract heeft met Keer Diabetes2 Om, kan het zijn dat je een deel van de kosten (maximaal 25%) zelf moet betalen. Neem contact op met jouw verzekeraar om dit te controleren. Twijfel je of heb je vragen? Bel ons op: 020 – 22 17 906.

Dáárom Keer Diabetes2 Om

Verantwoord afvallen
Meer energie krijgen
Medicatie afbouwen

Wil jij deelnemen?

Meld je nu aan! Ons medisch team neemt na ontvangst van het complete inschrijfformulier contact met je op.

Veel gestelde vragen over Keer Diabetes2 Om