Start in omgeving Twente!

Wil jij jouw diabetes type 2 omkeren? Op 24 en 25 oktober start Keer Diabetes2 Om Plus in Diepenheim.

WoesteWieven-KDO

Keer Diabetes2 Om Plus

Keer Diabetes2 Om Plus is voor mensen met diabetes type 2 die andere diabetesmedicatie gebruiken dan alleen metformine, waaronder SU-derivaten of insuline.

Ga samen met een groep in zes maanden tijd aan de slag op basis van de pijlers voeding, beweging, ontspanning en slaap. Volg daarna nog anderhalf jaar informatieve online sessie in de onderhoudsfase. Hieronder zie je een overzicht van de programmadagen.

  • Begeleid door een diëtist, verpleegkundige, coach en programmacoördinator

  • Neem de regie terug en ervaar wat een andere leefstijl met je doet

  • Doe kennis op over voeding, beweging, slaap en ontspanning bij diabetes type 2

  • Bouw medicatiegebruik geheel of gedeeltelijk af

  • Val verantwoord af en krijg meer energie

Tijdlijn KDO plus

Locatie: De Woesten Wieven in Diepenheim

Midden in de natuur, op een prachtig erf in Diepenheim, bevindt zich programmalocatie De Woeste Wieven. Een monumentale kloosterboerderij op het randje van de Achterhoek en Twente.

Op deze rustgevende en inspirerende plek leer je over (leefstijl) factoren die te maken hebben met diabetes type 2 in verschillende interactieve presentaties en we wisselen tips uit met elkaar. Op deze locatie wordt er gekookt met biologische en streekproducten, zo ook op de programmadagen van Keer Diabetes2 Om Plus. Op de start tweedaagse ga je zelf aan de slag met deze producten in een kookworkshop. Daarnaast staat er een wandeling gepland in de prachtige, omliggende natuur. 

Ontdek hier of jij mee kan doen in Diepenheim.

Diepenheim

Een leefstijl voor de lange termijn

Benieuwd hoe de programmadagen er uit zien en wat een andere leefstijl met jouw diabetes type 2 kan doen? Bekijk de video en krijg inzicht in de programmadagen en lange termijn resultaten.

Filmpje-resultaten

Vergoeding vanuit de zorgverzekeraar

Vanaf 1 januari 2024 wordt deelname aan Keer Diabetes2 Om Plus vergoed vanuit het basispakket. Dit gaat niet ten koste van het eigen risico. Als jouw verzekeraar geen contract heeft met Keer Diabetes2 Om, kan het zijn dat je een deel van de kosten (maximaal 25%) zelf moet betalen. Neem contact op met jouw verzekeraar om dit te controleren. Twijfel je of heb je vragen? Bel ons op: 020 – 22 17 906.

Dáárom Keer Diabetes2 Om

Verantwoord afvallen
Meer energie krijgen
Medicatie afbouwen

24 + 25 oktober starten in Diepenheim?

Meld je nu aan! Ons medisch team neemt na ontvangst van het complete inschrijfformulier contact met je op.

Veel gestelde vragen over Keer Diabetes2 Om