Start in omgeving Rotterdam!

Wil jij jouw diabetes type 2 omkeren? Op 5 en 6 september start Keer Diabetes2 Om Plus in Delfgauw.

Ackerdijkse plassen - KDO

Keer Diabetes2 Om Plus

Keer Diabetes2 Om Plus is voor mensen met diabetes type 2 die andere diabetesmedicatie gebruiken dan alleen metformine, waaronder SU-derivaten of insuline.

Ga samen met een groep in zes maanden tijd aan de slag op basis van de pijlers voeding, beweging, ontspanning en slaap. Volg daarna nog anderhalf jaar informatieve online sessie in de onderhoudsfase. Hieronder zie je een overzicht van de programmadagen.

  • Begeleid door een diëtist, verpleegkundige, coach en programmacoördinator

  • Neem de regie terug en ervaar wat een andere leefstijl met je doet

  • Doe kennis op over voeding, beweging, slaap en ontspanning bij diabetes type 2

  • Bouw medicatiegebruik geheel of gedeeltelijk af

  • Val verantwoord af en krijg meer energie

Tijdlijn KDO plus

Locatie: Ackerdijkse Plassen in Delfgauw

De locatie in Delfgauw ligt midden in de natuur, op een prachtige inspirerende plek. Jij leert alle ins en outs over diabetes type 2 midden in een natuurreservaat met veenplassen, moerasbosjes en weides in een oude, opgeknapte boerderij.

Ondanks dat we natuurlijk samen aan de slag gaan, ervaren deelnemers dit vaak als een uitje op zich! Gelukkig is er voldoende tijd om lekker de buitenlucht in te gaan.

Let op! De startdagen vinden plaats bij Ackerdijkse Plassen in Delfgauw. De terugkomdag na 3 en 6 maanden vinden plaats bij Sportief Capelle in Capelle aan den IJssel.

Ontdek hier of jij mee kan doen in Delfgauw.

AckerdijksePlassen-KDO

Een leefstijl voor de lange termijn

Benieuwd hoe de programmadagen er uit zien en wat een andere leefstijl met jouw diabetes type 2 kan doen? Bekijk de video en krijg inzicht in de programmadagen en lange termijn resultaten.

Filmpje-resultaten

Vergoeding vanuit de zorgverzekeraar

Vanaf 1 januari 2024 wordt deelname aan Keer Diabetes2 Om Plus vergoed vanuit het basispakket. Dit gaat niet ten koste van het eigen risico. Als jouw verzekeraar geen contract heeft met Keer Diabetes2 Om, kan het zijn dat je een deel van de kosten (maximaal 25%) zelf moet betalen. Neem contact op met jouw verzekeraar om dit te controleren. Twijfel je of heb je vragen? Bel ons op: 020 – 22 17 906.

Dáárom Keer Diabetes2 Om

Verantwoord afvallen
Meer energie krijgen
Medicatie afbouwen

5 + 6 september starten in Delfgauw?

Meld je nu aan! Ons medisch team neemt na ontvangst van het complete inschrijfformulier contact met je op.

Veel gestelde vragen over Keer Diabetes2 Om