Start in omgeving Den Bosch!

Wil jij jouw diabetes type 2 omkeren? Op 30 en 31 oktober start Keer Diabetes2 Om Plus in Boxtel.

Boxtel

Keer Diabetes2 Om Plus

Keer Diabetes2 Om Plus is voor mensen met diabetes type 2 die andere diabetesmedicatie gebruiken dan alleen metformine, waaronder SU-derivaten of insuline.

Ga samen met een groep in zes maanden tijd aan de slag op basis van de pijlers voeding, beweging, ontspanning en slaap. Volg daarna nog anderhalf jaar informatieve online sessie in de onderhoudsfase. Hieronder zie je een overzicht van de programmadagen.

  • Begeleid door een diëtist, verpleegkundige, coach en programmacoördinator

  • Neem de regie terug en ervaar wat een andere leefstijl met je doet

  • Doe kennis op over voeding, beweging, slaap en ontspanning bij diabetes type 2

  • Bouw medicatiegebruik geheel of gedeeltelijk af

  • Val verantwoord af en krijg meer energie

Tijdlijn KDO plus

Locatie: Hof van Vijfeijken in Boxtel

Hof van Vijfeijken in Boxtel ligt midden in de bossen. Deze monumentale boerderij grenst aan een natuurgebied en richt zich specifiek op duurzaamheid. Sjoerd van Hof van Vijfeijken vertelt:

“Zo veel mogelijk inkopen doen wij bij lokale bedrijven, het liefst ook nog biologisch. Wij hebben een eigen moestuin waar binnen het seizoen producten uit worden gebruikt. Ons toekomstplan is om ook kippen op eigen terrein te hebben voor verse eieren en de verwerking van keukenresten.” En met die lokale producten ga ook jij aan de slag bij Keer Diabetes2 Om, tijdens de kookworkshop!

Ontdek hier of jij mee kan doen in Boxtel.

Boxtel-Hof van Vijfeijken-KDO

Een leefstijl voor de lange termijn

Benieuwd hoe de programmadagen er uit zien en wat een andere leefstijl met jouw diabetes type 2 kan doen? Bekijk de video en krijg inzicht in de programmadagen en lange termijn resultaten.

Filmpje-resultaten

Vergoeding vanuit de zorgverzekeraar

Kom je in aanmerking voor Keer Diabetes2 Om Plus? Jouw deelname wordt vergoed door de meeste grote verzekeraars: VGZ, IZA, IZZ, Univé, UMC, Bewuzt, ZEKUR, Zorgzaam, Menzis, Ander Zorg, Hema, EUcare, Promovendum, BeSured, National Academic, DSW, Stad Holland inTwente.

Staat jouw zorgverzekeraar er niet tussen? Het team van Keer Diabetes2 Om werkt er hard aan om ook jouw deelname vanuit de basisverzekering vergoed te krijgen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen.

Dáárom Keer Diabetes2 Om

Verantwoord afvallen
Meer energie krijgen
Medicatie afbouwen

30 + 31 oktober starten in Boxtel?

Meld je nu aan! Ons medisch team neemt na ontvangst van het complete inschrijfformulier contact met je op.

Veel gestelde vragen over Keer Diabetes2 Om