Nieuws Keer Diabetes Om

Keer Diabetes2 Om komt naar Noord-Nederland

De Friese ardennen

Goed nieuws voor mensen in omgeving Noord-Nederland! 12 + 13 juni start de eerste groep deelnemers op de nieuwe programmalocatie ‘De Friese Ardennen’ in Elsloo, omgeving Oosterwolde. Die naam komt vanwege het nabijgelegen natuurgebied Nationaal Park het Drents-Friese Wold. De locatie ligt op de grens van Friesland, Drenthe en Groningen.

David Bakx, manager zorgrelaties: “We zijn heel blij dat we na vele verzoeken kunnen starten op deze nieuwe plek en mensen in Noord-Nederland de mogelijkheid krijgen ook aan het Keer Diabetes2 Om Plus programma deel te nemen. Ketenzorg Friesland heeft hier mede voor gezorgd.”

Het Keer Diabetes2 Om Plus programma is voor mensen met diabetes type 2 die meer medicatie gebruiken dan alleen metformine.

  • Ben je zorgverlener in deze regio en wil je graag mensen doorverwijzen naar het programma? Dit kan via Zorgdomein. We voorzien je ook graag van gratis flyers voor in jouw praktijk! Vraag hier een verwijspakket aan.

  • Heb jij of heeft iemand uit jouw omgeving zelf diabetes type 2 en woon je in de omgeving van Elsloo? Je kan je via de website inschrijven voor het programma. Doe hier de zelftest en krijg inzicht of het Keer Diabetes2 Om Plus programma voor jou geschikt is.

  • Eerst meer weten of Keer Diabetes2 Om? Meld je aan voor een gratis informatiebijeenkomst.