Onze partners

Inspireren doen we samen

De Nationale Diabetes Challenge

Met de Nationale Diabetes Challenge brengt de Bas van de Goor Foundation mensen met diabetes in beweging naar een betere kwaliteit van leven. Kijk voor meer informatie en gratis meewandelen op www.nationalediabeteschallenge.nl.

logo-basvandegoorfoundation-ndc

Diabetesvereniging Nederland

Diabetesvereniging Nederland (DVN) zet zich in voor goede zorg en voluit leven met diabetes, al sinds 1945. DVN en Keer Diabetes Om werken samen aan de beste zorg voor mensen met diabetes type 2. Ga voor meer informatie naar de website.

logo-dvn

Zorggroep Synchroon

Zorggroep Synchroon is de samenwerkingsorganisatie van huisartsen in de regio Oss-Uden- Meierijstad en werkt al jarenlang samen met Keer Diabetes2 Om aan de missie om patiënten gezonder te maken.

SynchroonZorggroep-logo

Lifestyle4Health

Lifestyle4Health heeft als missie de ziektelast bij leefstijl gerelateerde ziekten te halveren in de komende tien jaar. Daarin ondersteunen we elkaar. Ga voor meer informatie naar de website van lifestyle4health

Lifestyle4Health

Nederlandse Vereniging van Praktijkondersteuners

De NVvPO is de beroepsvereniging voor en door praktijkondersteuners en wil samen met Keer Diabetes2 Om leefstijlbehandelingen voor diabetes type 2 een vaste plek geven in de spreekkamer. Ga voor meer informatie naar de website van NVvPO

nvvpo-logo

Vereniging Arts en Leefstijl

Vereniging Arts en Voeding ontstond mede op initiatief van Voeding Leeft in 2016. Nu onder de naam Vereniging Arts & Leefstijl willen zij het positieve effect van een gezonde leefstijl zichtbaar maken bij zorgprofessionals. Ga naar de website van A&L.

Arts en Leefstijl

Zorggroep ZEL

Zorggroep ZEL is een samenwerkingsorganisatie in de eerstelijnszorg in de regio Nieuwe Waterweg Noord (NWN) en Delfland, Westland en Oostland (DWO). Zij staan achter Keer Diabetes2 Om en brengen dit onder de aandacht.

zel_logo

Stichting Je leefstijl als medicijn

Het doel van deze stichting is om een gezonde leefstijl onder de aandacht te brengen en voor iedereen toegankelijk te maken, zodat de gezondheidsverschillen verkleinen en de ziektelast vermindert.

Je leefstijl als medicijn