Onze partners

Inspireren doen we samen

De Nationale Diabetes Challenge

Met de Nationale Diabetes Challenge brengt de Bas van de Goor Foundation mensen met diabetes in beweging naar een betere kwaliteit van leven. Kijk voor meer informatie en gratis meewandelen op www.nationalediabeteschallenge.nl.

logo-basvandegoorfoundation-ndc

Diabetesvereniging Nederland

Diabetesvereniging Nederland (DVN) komt op voor de belangen van alle mensen met diabetes. Goede zorg en voluit leven met diabetes, daar zetten zij zich voor in, al sinds 1945 (1). DVN en Keer Diabetes Om werken samen aan de beste zorg voor mensen met diabetes type 2 en doen regelt acties met interessante kortingen. Ga voor meer informatie naar de website.

logo-dvn

Zorggroep Synchroon

Zorggroep Synchroon is de samenwerkingsorganisatie van huisartsen in de regio Oss-Uden- Meierijstad en werkt al jarenlang samen met Keer Diabetes2 Om aan de missie om patiënten gezonder te maken.

SynchroonZorggroep-logo

Het Nederlands Innovatiecentrum voor Leefstijlgeneeskunde

Het Nederlands Innovatiecentrum voor Leefstijlgeneeskunde is een open, nationaal platform dat verbindt, coördineert en impact vergroot, onder de naam Lifestyle4Health. Lifestyle4Health heeft als missie om de ziektelast bij leefstijl gerelateerde ziekten te halveren in de komende tien jaar. Ga voor meer informatie naar de website van lifestyle4health

Lifestyle4Health

Nederlandse Vereniging van Praktijkondersteuners

De NVvPO is de beroepsvereniging voor en door praktijkondersteuners en vertegenwoordigt de POH’er, de POH’er GGZ en de PVH’er.  NVvPO heeft samen met Keer Diabetes2 Om het doel om leefstijlbehandelingen voor mensen met diabetes type 2 een vaste plek te geven in de spreekkamer via adviezen en doorverwijzing. Ga voor meer informatie naar de website van NVvPO

nvvpo-logo

Vereniging Arts en Leefstijl

In 2016 is Vereniging Arts en Voeding ontstaan, mede op initiatief van Voeding Leeft. De naam is eind 2018 gewijzigd in Vereniging Arts en Leefstijl. De vereniging maakt het positieve effect van een gezonde leefstijl zichtbaar en ondersteunt zorgprofessionals in de advisering van hun patiënten. Ga naar de website van A&L voor meer informatie.

Arts en Leefstijl

Zorggroep ZEL

Zorggroep ZEL is een samenwerkingsorganisatie in de eerstelijnszorg in de regio Nieuwe Waterweg Noord (NWN) en Delfland, Westland en Oostland (DWO).

ZEL_logo_final_rgb