Rolien Hovens

Coach

Hallo! Ik ben Rolien en voel me enorm rijk met mijn partner, dochtertje en 2 bonusdochters. In mijn vrije tijd zoek ik de ene keer de stilte op, de andere keer het bruisende stadsleven. Ik wandel, fiets, dans, reis en mediteer graag en geniet zoveel mogelijk van het leven.

Ik geloof in de kracht van het programma Keer Diabetes2 Om. Het unieke van ieder mens vraagt om maatwerk. Door bewust voeding tot je te nemen kun je jezelf een levensverandering cadeau geven. Dat is waar ik voor sta. Binnen het programma Keer Diabetes2 Om zul je mij ontmoeten als coach. Vanuit de verbinding gaan we samen aan de slag. Graag hoor ik je verhaal; waarom je deel neemt aan het programma; welk doel je wilt bereiken. Vanuit hier gaan we samen stappen zetten.

Naast het coachen bij Voeding Leeft begeleid ik vrouwen en hun partner bij hun rouw- en verlieservaringen in relatie tot hun (nog) onvervulde kinderwens en bij hun zwangerschapstrajecten. Vanuit beide coach-rollen is mijn doel: groeiende zelfliefde, meer bewustwording voor het lichaam en ieders verhaal en licht brengen in ieders proces.

Lieve deelnemer, ik zie er naar uit je te ontmoeten.

Rolien Hovens