Irma Mulders

Verpleegkundige

Mijn naam is Irma en ik woon samen met mijn man en 2 zonen in Schijndel.

Ik gun iedereen een fit en energiek leven! Na 20 jaar als verpleegkundige in een ziekenhuis en 8 jaar als praktijkondersteuner heb ik gezien wat diabetes met mensen kan doen. Ik merkte dat bij de juiste begeleiding en natuurlijk een goede motivatie, de medicatie bij iemand met diabetes juist afgebouwd kan worden.

Mensen voelen zich fitter en hebben weer energie. Mijn liefde voor het werken met mensen, lekker eten/koken en bewegen/buiten zijn komen hier samen. Voor deelnemers aan het programma van Keer Diabetes 2 Om is het heel fijn dat zij kunnen terugvallen op een team enthousiaste professionals met dezelfde visie en veel kennis over diabetes. Ook hebben de deelnemers in de groep veel steun aan elkaar.

Tijdens contactdagen, op een mooie locatie, wordt er veel geleerd in een zeer plezierige sfeer. Daarnaast heb ik als verpleegkundige tussen de contactdagen door contact met de deelnemers en eventueel met de hoofdbehandelaar met als doel; diabetes medicatie afbouwen. Ik word iedere keer weer heel erg blij van de mooie resultaten die deelnemers behalen. Zo haal ik voldoening uit het mooie werk dat ik mag doen.

BIG: 19003798130

Irma Mulders