Chantal Verwest

Diëtist

Hoi ik ben Chantal en ben binnen Het Keer Diabetes2 Om programma jullie diëtist!

Enthousiast, betrokken, sterk en nuchter zijn enkele woorden die bij mij passen. Een actief leven heb ik van kinds af aan gehad. Na mijn vroegere passie voor paardrijden, urenlang rijden met mijn paarden langs de Zeeuwse kust als een dagelijkse meditatie, ben ik nu nog steeds graag buiten. Rennen door het bos of gooien en slepen met zware gewichten. Daarnaast waag ik op vakantie graag een duik onder water, wat een bijzondere vorm van rust geeft. Naast stoere dingen doen, hou ik ook zeker van een boswandeling of een goed boek op de bank (voor alles een balans).

“Je kunt meer dan dat je denkt”. Geloof in jezelf, daar kwam ik zelf ook achter toen ik mijn leven omgooide door mijzelf om te scholen van modemeisje tot diëtist. Met het sporten ben ik zo razend enthousiast geworden dat ik steeds dichter bij mezelf kwam, wat mijn vitaliteit heel veel goeds heeft gedaan! Nu heb ik mijn eigen diëtistenpraktijk en begeleid ik mensen één op één. Ik heb uiteenlopende samenwerkingen zoals met Defensie en Voeding Leeft.

Dat vitaliteit niet alleen voeding is, maar daarnaast ook fysieke, mentale en emotionele pijlers kent om een balans te vinden in je lichaam, fascineert mij enorm. Dit maakt mijn vak als diëtist veel completer. Door deze weg te bewandelen ben ik in contact gekomen met het Keer Diabetes2 Om programma en vond direct de connectie waar ik voor sta als diëtist. Ik streef naar een groter bewustzijn van de kracht van lifestyle en voeding. Mensen zelf laten ervaren wat een vitaler lichaam en geest voor je kunnen doen.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten en samen deze weg te bewandelen :-).

Chantal Verwest