Bart Wittkampf

Coach

Hoe zou het zijn om op een dag wakker te worden en heel duidelijk te zien hoe onbewuste gedachten, gevoelens en gedrag je al jaren hebben gestuurd? Als coach laat ik je dit zien en nodig ik je uit om de regie over je leven terug te pakken en zelf weer aan het roer te gaan staan. Een veranderproces is een persoonlijke en unieke reis. En tijdens deze reis wandel ik graag een stukje met je mee. Je mag het zelf doen, maar je doet het zeker niet alleen!

Verandering is mogelijk door inzicht, de juiste intenties en daarnaast soms ook gewoon door wat lef. In 2017 heb ik samen met mijn vrouw en twee zoontjes het roer omgegooid. We zijn met de koffers onder onze armen vertrokken naar Zuid-Limburg om onze eigen droom waar te maken. We wilden een plek creëren voor inspiratie en groei, en waar mensen met elkaar nieuwe herinneringen kunnen maken. Ik woon en werk nu op een van de mooiste plekjes van Nederland, en coach mensen en teams in persoonlijke en organisatieontwikkeling. In mijn vrije tijd bak ik graag huisgemaakte zuurdesembroden, trek ik mijn wandelschoenen aan of zit ik graag aan de keukentafel met vrienden en familie.

Ik ben benieuwd naar jouw droom en ondersteun je graag in jouw proces om nieuwe stappen te zetten, Diabetes Type 2 om te keren en je eigen leven opnieuw vorm te geven!

Bart Wittkampf