Wat te doen?

Voeding Leeft werkt in co-creatie met gepassioneerde professionals bij de overheid, het bedrijfsleven, de zorgverzekeraars, universiteiten en ziekenhuizen, die durven dromen en anders durven te doen.

Voeding is zo veel meer dan eten

Voeding Leeft heeft een ambitieus maatschappelijk doel: de wereld vitaler maken en meer bewust van de (nog) onbenutte kracht van voeding. Zo draagt Voeding Leeft bij aan het levensgeluk van individuen en aan vermindering van maatschappelijke kosten. Want voeding is zo veel meer dan eten.

Wil jij ook bijdragen aan een gezonder leven voor jezelf en anderen? Dat kan!

Draag bij aan een gezonder leven

Begin bij jezelf:

  • Ken je iemand met diabetes type 2 in je omgeving? Stuur onze documentaire en/of informatie door (te vinden onder kopje inspiratie of via www.keerdiabetes2om.nl).
  • Heb je kinderen op de lagere school: vertel de school over ons speciale Scholenprogramma: ‘Kids doen Mijn Eet Experiment’
  • Ben je arts en geloof je in voeding als medicijn? Meld je dan aan bij de Vereniging Arts en Voeding.
  • Heb je zelf ervaren wat voeding met een chronische ziekte kan doen? Film je verhaal in maximaal 3 minuten (graag liggend filmen) en stuur het op naar info@voedingleeft.nl.
  • Werk je bij een grote organisatie (min.100 werknemers)? Enthousiasmeer de beslissers dan voor het Eet Experiment van Voeding Leeft, een eet ervaringsprogramma van 10 dagen, met dagelijks filmpjes en een online community, waarin je met collega’s ervaart wat de impact van echt eten is op je vitaliteit.
  • En niet te vergeten: Verwonder je! Blijf je openstellen voor nieuwe ervaringen met voeding en leefstijl en deel dit, zodat je anderen inspireert dit ook te doen. Experimenteer, lees, praat en schrijf erover.