Wij geloven in een nieuwe standaard; een leven rijk aan variatie, onbewerkt en kwaliteit. Een leven lang gezonder en gelukkiger omdat we weten wat goed voor ons is en wat ons echt voedt. Met een persoonlijke benadering van elk individu kan iedereen gezondheidswinst behalen. De regie hebben over het eigen leven is cruciaal. Dat begint bij inzicht en ervaring van de eerste stap naar verbetering.

Wij willen dat de wereld er straks zo uit ziet dat hij leefbaar is voor onze kinderen. Dat de supermarkt je ondersteunt in het maken van gezonde keuzes. Dat de huisarts je met klachten ook naar de groenteboer kan sturen. Dat de arts de rol kent van voeding bij het ontstaan en verhelpen van ziektes. Dat mensen zich bewust zijn van hun voeding en weten wat goed voor hen is.

We weten dat dit mogelijk is. Daarom maken wij leefstijlprogramma’s met de hulp van wetenschappers, artsen en professionals, en een flinke dosis gezond verstand. We vergroten de kennis over voeding in relatie tot gezondheid door te delen, te coachen en te vernieuwen. Dit draagt bij aan het levensgeluk van mensen en de vermindering van maatschappelijke kosten. Daarbij hebben wij een positieve grondhouding en doorzettingsvermogen. We stuitten soms op weerstand van de gevestigde orde maar zoeken naar verbinding. We laten mensen zelf ervaren wat goede voeding met hen doet.