Marjon van Vliet

Officemanager en HR

Ooit wilde ik graag de opleiding “Voeding en Diëtetiek” volgen. Mijn pad liep echter anders en ik kwam in het bankwezen te werken, waarvan de laatste 15 jaar als secretaresse. Echter, na het behalen van mijn bachelor Bedrijfskunde in 2018 besloot ik alsnog mijn “oude liefde” op te pakken. Vanaf dat moment ben ik mij gaan verdiepen in de orthomoleculaire voedingsleer en heb ik daarnaast de opleiding tot leefstijlcoach gevolgd.

De leefstijlprogramma”s van Voeding Leeft sluiten aan bij mijn overtuiging dat je met gezonde voeding, beweging en ontspanning het zelfherstellend vermogen van je lichaam ondersteunt. En dat dat werkt blijkt ook uit de vele positieve reacties van deelnemers die inmiddels een programma hebben gevolgd.

Werken bij Voeding Leeft betekent voor mij, dat ik mijn kennis en vaardigheden in ondersteunende functies kan combineren met mijn passie voor een gezonde leefstijl en voeding. Als officemanager heb ik een gevarieerd takenpakket: van 1e aanspreekpunt en HR-zaken tot het stroomlijnen van kantoorprocessen.

Omdat ik een gezonde leefstijl belangrijk vind, let ik natuurlijk ook op mijn voeding. Deze bestaat het liefst uit veel verse groente. Voor een snelle en makkelijke hap vind ik het heerlijk een verse soep te bereiden op basis van bijvoorbeeld broccoli, courgette of pompoen.

< Bekijk meer verhalen
Marjon van Vliet