Marieleen Dekker - Enthoven

Projectleider

Binnen Voeding Leeft ben ik o.a. verantwoordelijk voor Kids Doen Mijn Eet Experiment. Een leuk en relevant programma voor basisscholen waarbij kinderen écht ervaren wat eten met ze doet. Ik zag hoeveel moois Voeding Leeft bereikte en wilde daar graag onderdeel van uitmaken. Na een master in bedrijfskunde en een carrière bij verschillende FMCG bedrijven besloot ik mijn passie te volgen en een opleiding te doen gericht op kinderen en voeding. Daarna was de stap dan ook snel gezet en leid ik nu het Kids Doen Mijn Eet Experiment. Ik krijg enorme voldoening van het feit dat we op deze manier de Nederlandse jeugd inspireren gezonder te eten. Kinderen zijn de toekomst.

Naast Kids doen mijn Eetexperiment ben ik ook verantwoordelijk voor veel marketing gerelateerde projecten binnen Keer Diabetes2 Om en ben ik marketing en communicatie aanspreekpunt voor Voeding Leeft.

Eten en koken zijn altijd al een passie van mij geweest, helemaal sinds ik kinderen heb. Het liefst maak (en vooral éét) ik Melanzane alla Parmigiana: zo’n heerlijk groentegerecht waarbij ik me waan in Italië. Een gerecht waar ik vlees of vis absoluut niet bij mis en dat ook de kids superlekker vinden.

< Bekijk meer verhalen
Marieleen Dekker – Enthoven