Wil jij ook bijdragen aan een gezonder leven voor jezelf en anderen? Dat kan.

Verwonder je! Blijf je openstellen voor nieuwe ervaringen met voeding en leefstijl en deel dit, zodat je anderen inspireert dit ook te doen. Experimenteer, lees, praat en schrijf erover. Zo helpen wij met elkaar het bewustzijn te vergroten.

Keer je Diabetes2 Om

Heb je Diabetes type 2 of ken je iemand in je omgeving? Kijk op onze website www.keerdiabetesom.nl. Voor andere programma’s, meld je aan via deze link.

Ervaar het zelf

Heb jij een chronische aandoening en wil jij ook met je leefstijl aan de slag? Op dit moment loopt het programma voor diabetes type 2. Stuur ons een mail.

Vertel je verhaal

Heb je zelf ervaren wat voeding en leefstijl met een chronische ziekte kan doen? Film je verhaal in maximaal 3 minuten (graag liggend) en stuur het op naar info@voedingleeft.nl .

Meedoen op school

Heb je kinderen op de lagere school: vertel de school over ons speciale Scholenprogramma. Wij inspireren groepen scholieren graag met Kids doen mijn Eet Experiment

Voeding als medicijn verspreiden

Ben je zorgprofessional en wil jij ook meer voeding in de spreekkamer? Vereniging Arts en Voeding is er voor en door artsen die voeding in de spreekkamer willen. Lid worden kan via Vereniging Arts en Voeding

Leefstijlprogramma starten

Ben je arts en heb je de handen op elkaar en de middelen om een groepsprogramma met voeding als curatieve interventie in te zetten voor jouw patiënten? Neem dan contact op via info@voedingleeft.nl ter attentie van Martijn van Beek.

Meedoen met je bedrijf

Werk je bij een grote organisatie (min.100 werknemers) en wil je ervaren wat anders eten daar doet? Enthousiasmeer je collegae en de beslissers dan voor het 10-daagse Mijn Eet Experiment

Als zorgprofessional meewerken

Ben je diëtist of verpleegkundige en wil je werken voor onze programma, stuur dan je motivatie en CV naar Voeding Leeft, via info@voedingleeft.nl. Wij leiden ieder half jaar nieuwe professionals op.

Als coach aan de slag

Heb je interesse om als coach te werken binnen onze programma’s? Onze partner Bold Academy leidt onze coaches op. Kijk op de website voor de opleidingen.

Wat jij kunt doen

Contact Onze werkwijze

Lees meer over hoe voeding leeft

Blog Onze werkwijze

Neem contact met ons op