Bezoek de informatiebijeenkomst op 13 december

Geachte heer, mevrouw,

Goed nieuws! Stichting Voeding Leeft heeft met uw huisartsenpraktijk een samenwerking opgezet. Deze organisatie ontwikkelt leefstijlprogramma’s voor mensen met een chronische aandoening. En met succes: Voeding Leeft heeft de afgelopen 10 jaar inmiddels al duizenden mensen met verschillende chronische aandoeningen begeleid naar een gezonder leven. Omdat u deelneemt aan een zorgprogramma van de huisarts (bijvoorbeeld voor hart- en vaatziekten of diabetes) komt u in aanmerking om mee te doen met één van hun programma’s. Een gezondere leefstijl heeft namelijk een positief effect op deze aandoeningen. Deelname is geheel gratis.

 

Voel je fit, duurzaam gewichtsverlies
Deelnemers ervaren meer energie, verliezen gewicht, krijgen betere bloedwaardes en bouwen in sommige gevallen medicatie (volledig) af. Ga aan de slag onder professionele begeleiding van een verpleegkundige, diëtist en coach met heerlijk eten, anders bewegen, beter slapen en meer ontspannen.

 

Aanmelden informatiebijeenkomst
Om u meer te vertellen over de inhoud, aanpak en aanmelding van het programma organiseren wij een fysieke informatiebijeenkomst in Medisch Centrum te Cleeff. U krijgt een voorproefje van dit leefstijlprogramma en hoort van een oud-deelnemer hoe het is om mee te doen. U kunt uw vragen stellen en er zijn medewerkers van Voeding Leeft aanwezig. Zien we u daar? Meld jezelf dan nu aan via onderstaande button.

 

Meld je nu aan! Klik hier 

 

Locatie & datum
Medisch Centrum te Cleeff
Het Hoenstraat 9 in Haarlem
Datum: dinsdag 13 december
Tijdstip: 19:00-20:30 uur

 

Mocht u 13 december niet aanwezig kunnen zijn dan kunt u ook een mail sturen naar yorricktusek@voedingleeft.nl en vragen naar de mogelijkheden. 

 

Contact
Yorrick Tusek: yorricktusek@voedingleeft.nl
David Bakx: david@voedingleeft.nl