Barbara Kerstens

Barbara Kerstens

Partner

Co-creator, een ingewikkelde naam voor een prachtige functie. In co-creatie ontstaat namelijk zo veel moois. Vijf jaar geleden, toen ik in het Kennemer Gasthuis werkte, leerde ik Voeding Leeft kennen. We hebben samen het eerste Arts en Voeding Congres en Eet Experiment neergezet. De basis van veel moois wat daarna kwam. Onze samenwerking is alleen maar intenser geworden, de laatste jaren in een andere rol.

Ik ontwikkel de programma’s binnen Voeding Leeft. Ik ben gewend met een andere bril te kijken en houd ervan nieuwe concepten te ontwikkelen vanuit behoeftes en nut. Wat is er echt nodig en hoe kunnen we hierop aansluiten? Ik word enorm blij van mijn werk, van de voortgang die we maken en van de mensen waar ik mee werk. Mensen die denken in mogelijkheden, die verbinding maken en die slagkracht hebben. Bovenal met passie en positiviteit.

Op zondag sta ik het liefst de hele dag in de keuken en maak ik van alles. Mijn lievelingsgerecht is Osso Bucco, de geur, de smaak en de beloning van urenlang stoven. Dat vind ik heerlijk.