Heb je de ziekte van Crohn of Colitis Ulcerosa?

Samen met het LUMC, Maag Lever Darm Stichting en de patiëntenvereniging CCUVN start Voeding Leeft met de pilot ‘IBD? Eet je mee’. Doel van deze pilot is te onderzoeken in hoeverre verse, onbewerkte voeding en een gezonde leefstijl effect heeft op de ervaren ziektelast en de kwaliteit van leven.

Heb je de ziekte van Crohn of Colitis Ulcerosa en wil je in 3 maanden ervaren wat anders eten met jouw ziekte doet, klik dan hier en kijk of deze pilot iets voor jou is.

Na programma’s bij Diabetes Type 2, MS en Reuma richt Voeding Leeft zich nu op IDB. Samen met wetenschappers uit verschillende hoeken is het programma ontwikkeld en worden de resultaten op de voet gevolgd. Het programma voor IBD draagt bij aan de wetenschappelijke onderbouwing van de rol van voeding bij de ziekte van Crohn of Colitis Ulcerosa.

Voeding Leeft Inspiratiedag: Minder pillen en meer energie

Heb jij ook een batterij aan pillen en zou je wel wat extra energie kunnen gebruiken? In vele gevallen draagt een goede leefstijl bij aan de manier waarop je je voelt. Toch wordt daar in de praktijk vaak weinig aandacht aan besteed, met als gevolg dat jouw lijstje met medicijnen gestaag groeit. Op de Voeding Leeft Inspiratiedag vertellen diverse experts en wetenschappers, waaronder TV dokter Tamara de Weijer, over hoe voeding, medicatie en ziekte samengaan.

Op deze dag zet jij de eerste stap in een nieuw leven. We leren je hoe anders eten, bewegen, slapen en ontspannen kan bijdragen aan meer energie en minder pillen. In 1 dag leer je wat voeding voor jou kan betekenen, hoor je inspirerende verhalen van artsen en patiënten die jou voorgingen en krijg je handvatten om zelf – samen met je arts – aan de slag te gaan. Bovendien ontmoet je TV dokter Tamara de Weijer en andere mensen die net als jij een verandering in hun leefstijl willen maken. Een dag vol inspiratie dus.

‘Ik leerde mijn doelen stellen, waarom vind ik dit belangrijk.’
‘Ik wil nooit meer terug.’
‘De ervaringen van anderen raakten mij, dit wil ik ook.’

Locatie: centraal in de Randstad
Datum: voorjaar 2018
Prijs: 95,- voor 1 persoon, 150,- voor 2 personen

Wil je ook meer energie en minder pillen? Schrijf je dan hier in.

  • Bv Diabetes Type 2, Hoge bloeddruk, Reuma etc.
Dit programma is gebaseerd op de jarenlange ervaring van Voeding leeft bij de verschillende leefstijl programma’s die zij heeft ontwikkeld en de ervaringen van deelnemers. Bij voldoende inschrijvingen gaat de dag ‘Minder pillen, meer energie’ door. Dan ook vindt de betaling plaats en krijg je meer te weten over de exacte dag en plaats.

Voeding Leeft Eet Experiment: In 10 dagen ervaren wat anders eten met je doet

Fitter en energieker met een ander leefpatroon. Wie wil dat nou niet? Toch blijkt dat in de praktijk nog zo eenvoudig niet. Door de vele informatie zijn de bomen in het bos soms niet te onderscheiden. En dat terwijl 90% van al die boodschappen vaak het zelfde is.

In 10 dagen nemen wij jou mee in de laatste wetenschap over eten, bewegen, slaap en ontspanning en leer je wat een verandering hierin voor jou kan betekenen. Je krijgt elke dag heerlijke recepten, oefeningen, video’s en testjes en ervaart zo zelf wat dat met je lichaam doet. In dit 10 daagse programma begeleiden wij jou met jouw eerste stap naar een nieuw leefpatroon.

Duizenden mensen gingen jou voor en hebben een stap gezet richting een nieuwe leefstijl, waarin ze meer energie ervaren.

‘Nooit geweten dat een goed leefpatroon zo veel effect heeft op je dagelijks leven’.
‘De recepten waren heerlijk, zo wil ik elke dag wel leven.’
‘Na 10 dagen wist ik wat ik wilde veranderen in mijn leven.’

Heb je geen ziekte en wil je ook weten wat voor jou een goed leefpatroon zou zijn? Schrijf je dan alvast in voor dit online experiment voor 29 euro.

Sinds 2012 bestaat dit programma binnen bedrijven. Bij voldoende belangstelling wordt het Voeding Leeft Eet Experiment werkelijkheid als individueel programma. Dan vindt ook de betaling plaats en krijg je meer te weten over de exacte aanvang van het experiment.