Voeding Leeft Eet Experiment

Wat betekent voeding eigenlijk voor jou?

Het is bekend dat voeding belangrijk is voor onze gezondheid op de lange termijn. Dat er een relatie is tussen wat we vandaag eten en hoe we ons morgen voelen, vergeten we soms. Het Voeding Leeft Eet Experiment is ontwikkeld om je dat kortetermijneffect te laten beleven. Dat je ervaart dat je je door goede voeding energieker en vitaler kunt voelen.

Voeding Leeft Eet Experiment

Inmiddels hebben honderden mensen meegedaan met het Voeding Leeft Eet Experiment. Artsen, raden van besturen, medewerkers in het bedrijfsleven en in de zorg, in groepen van 50 en van 1200 mensen. Alle experimenten waren bijzonder en leverden mooie inzichten op bij de deelnemers.

Zelf ervaren wat voeding met je doet in het Voeding Leeft Eet Experiment? 10 dagen lang anders eten, niet minder, maar smaakvoller zonder calorieën te tellen. En dat samen met collega’s en dagelijks online ondersteund door een team van experts. Wil jij weten hoe het Voeding Leeft Experiment kan werken in jouw organisatie? Neem dan contact met ons op via info@voedingleeft.nl.

naamloos